TEAM

TEAM

TEAM CHARLIE

Welkom bij Frame Amsterdam, waar onze passie voor haar centraal staat. Ik ben Charlie, en ik kijk er naar uit om jou te verwelkomen in onze salon. Met een achtergrond die zich uitstrekt van de Nederlandse Kappersacademie, een stage onder begeleiding van Rob Peetoom, een officiële certificering van Schorem Barbier tot jarenlange ervaring bij het Haartheater, breng ik mijn liefde voor haar al van jongs af aan tot leven.

Naast mijn werkzaamheden in de salon, blijf ik mezelf voortdurend ontwikkelen door regelmatig trainingen te volgen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de branche. Bovendien deel ik mijn kennis en ervaring door trainingen te geven aan andere kapsalons, waardoor ik een bijdrage lever aan de groei en ontwikkeling van de gehele kappersgemeenschap.

Met een scherp oog voor detail en een ongeëvenaarde toewijding aan mijn vak, leid ik ons getalenteerde team. Samen delen wij dezelfde passie en expertise in het creëren van prachtige looks die jouw persoonlijkheid laten stralen.

Of je nu langskomt voor een knipbeurt, een ‘lived in’ kleur of droomt van natuurlijke hairweaves, bij mij en mijn team ben je in goede handen. Ontdek de magie van Frame Amsterdam en laat ons jouw haarfantasieën werkelijkheid maken.

 

TEAM JINN 

Maak kennis met Jinn. Met specialisaties in knippen en kleuren is Jinn een creatieve en efficiënte stylist die haar unieke stijl aan elke klant geeft. 

Jinns carrière wordt gekenmerkt door toewijding en vaardigheid. Van haar opleiding aan de Nederlandse Kappersakademie tot haar ervaringen bij het Haartheater en Salon B, heeft Jinn haar vakmanschap verfijnd en een scherp oog voor detail ontwikkeld. Haar samenwerking met haar beste vriendin, Charlie Hoogenberg, bij Frame Amsterdam is een bewijs van hun gedeelde liefde voor het vak. 

Naast haar werk in de salon, is Jinn gedreven om haar kennis voortdurend uit te breiden door middel van trainingen en het volgen van de nieuwste trends en technieken in de branche. Ze is altijd op zoek naar manieren om haar vaardigheden te verbeteren en haar klanten de best mogelijke service te bieden. Haar certificering van Redken International Color is een blijk van haar toewijding aan het leveren van kwaliteit en het bieden van hoogwaardige kleurdiensten aan onze gewaardeerde klanten. 

Met Jinn’s leiderschap en expertise is ons getalenteerde team bij Frame Amsterdam toegewijd aan het creëren van prachtige looks die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een knipbeurt, een levendige kleur of een transformatieve stijl, je bent in goede handen bij Jinn en ons team. Ervaar de magie van Frame Amsterdam en laat ons jouw haardromen werkelijkheid maken.


TEAM BENTE:
Hi, Bente hier!
Als jong meisje droomde ik er altijd van kapster te worden. Met trots kan ik zeggen dat ik mijn passie heb gevolgd. Inmiddels heb ik 6 jaar werkervaring opgedaan bij het Haartheater in Amsterdam. Bij Frame Amsterdam wacht mij een nieuwe uitdaging en ik kan niet wachten om mijn klanten met prachtig haar de deur uit te laten gaan. Mijn werk brengt mij veel plezier. Als kapster en kleurspecialist combineer ik creativiteit met precisie. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van schitterende looks, en voor wie op zoek is naar extra lengte of volume, zijn hairweaves ook een mogelijkheid. Laat mij jouw haar transformeren, want niets maakt mij gelukkiger dan het creëren van mooi haar!
De Salon

Eerste Leliedwarsstraat 14H
1015 TA Amsterdam 

Phone: +31(0)20-7866509
Email: info@frameamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag     10:00 – 18:00
Dinsdag       10:00 – 18:00
Woensdag   10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00
Vrijdag         10:00 – 18:00
Zaterdag      10:00 – 16:00


Salon Frame Amsterdam