TEAM

TEAM

Charlie

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door haar. Als vriendinnetjes kwamen spelen, speelden zij met de barbies en ik met hun haar. Samen met mijn zus waren wij geobsedeerd door JLO en Christina Aguilera. We konden echt uren naar hun video-clips kijken, het dansen, de kleding, make-up en natuurlijk het haar. Mijn vrije tijd besteed ik nu iets anders, al is het onderwerp wel hetzelfde. Zo kan ik uren scrollen door Pinterest of Instagram op zoek naar mooie inspiratie foto’s, om de volgende dag mijn enthousiasme met mijn klanten te delen.

Na de Nederlandse kappersacademie, een stage begeleid door Rob Peetoom, een officiële certificering door Schorem Barbier en jaren bij het haartheater te hebben gewerkt, heb ik nu mijn eigen salon! Dat is natuurlijk een fantastische weg die ik heb afgelegd en ik ben nog lang niet klaar. Met als doel dé salon van Nederland te worden met altijd een passend advies en een duurzaam oog voor de wereld.

Een droom die ergens rond de zero’s begon met een obsessie voor het haar van JLO en Christina Aguilera, kwam jaren later uit in de vorm van een prachtige, sfeervolle salon in hartje Jordaan / het hart van de Jordaan. Kijk je naar buiten dan zie je de Westerkerk, daarnaast het welbekende Anne Frank huis en als goede buur hebben wij het Theo Thijssen museum. Kijk je naar binnen dan zie je een uniek en verfijnd interieur dat is ontwerpen door Teddy Interiors. Naast dat je voor een heerlijke behandeling komt zorgen wij ook voor een lekker koffietje, bubbeltje of een koud biertje.

Jinn Does Hair

Het was liefde op het eerste gezicht: het kappersvak. Al vanaf een jonge leeftijd ambieerde Jinn Droog ernaar om dames- en heren te voorzien van een glimlach middels een perfecte uitstraling. Niks is in haar ogen beter dan een blije reactie die gepaard gaat met een gezellig praatje waarin de klant centraal staat. Oprechte interesse is naar haar mening één van de drijfveren die ervoor zorgt dat men terugkijkt op een leuke knipbeurt.

Nadat zij ervaring heeft opgedaan bij o.a. Nederlandse Kappersakademie, Haartheater & Salon B, raakte Jinn geënthousiasmeerd om samen onder één dak te staan met haar beste vriendin, Charlie Hoogenberg, een lotgenoot die dezelfde liefde voor het vak deelt. Een positieve ontwikkeling voor beide, waar ze van elkaar blijven leren. Werk is dan niet meer werk, maar eerder een passie waar je dagelijks vol vreugde naar toe gaat. Een creatief bolwerk waar zij tezamen genieten van de vrijheid in het knipwerk.

Creativiteit staat bij Jinn hoog in het vaandel, waardoor het besluit om zelfstandig ondernemer te worden, een self-fulfilling prophecy bleek te zijn. Haar specialisme is een ware uiterlijke-verzorgingsambacht. Dat zie je terug in haar vaardigheden omtrent kleur waar zij meerdere certificaten voor behaald heeft. Wil jij graag de deur uit lopen met een sparkling blonde of sparking brunette? Dan kan dat geregeld worden bij één van de meest bevlogen kapsters die in Amsterdam gevestigd is.

Geïnspireerd door de filmindustrie en oogverblinde schoonheid die zij voorbij ziet komen op social media – blijft Jinn altijd vooruit lopen in het landschap der haarstylisten. Positiviteit straalt ze uit bij elke klant die binnenkomt. Dat laat zien dat Jinn zowel plezier heeft in haar vak- als liefde voor haar

 

De Salon

Eerste Leliedwarsstraat 14H
1015 TA Amsterdam 

Phone: +31(0)20-7866509
Email: info@frameamsterdam.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag  10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00

Salon Frame Amsterdam